10 Ekim 2024'te Esra Erol'da programında yine birbirinden çarpıcı hikayeler izleyicilerle buluştu. Günün öne çıkan konuları arasında küçük yaşta anne baba olan Gülcan ve Ferdi’nin dramı yer aldı. Ferdi, henüz 16 yaşında baba olurken, Gülcan çocuğunu stüdyoda göstermek için büyük bir mücadele veriyor. İkili arasındaki bu gerilim dolu yüzleşme programın dikkat çeken anlarından biri oldu.

Bir diğer konu ise Pınar'ın saplantılı eski sevgilisi Haluk’un şiddet ve tehdit dolu hikayesiydi. Haluk’un stüdyodaki itirafları izleyicileri şok etti. Ayrıca, günlerdir kayıp olan Fatih'in gizemi üzerine yürütülen araştırmalar programa damgasını vurdu. Babası tarafından aranmayan Fatih'in akıbeti hakkında Esra Erol ekibi ipuçları ararken, olayın derinlemesine incelenmesi izleyicileri ekran başına kilitledi.

Mimarlar’dan anlamlı konser Mimarlar’dan anlamlı konser

Programın en çok konuşulan olaylarından biri de Türkiye gündemine oturan skandal oldu: 12 yaşındaki bir erkek çocuğuna zorla kadın kıyafetleri giydirilmesi olayında kimlerin parmağı olduğu araştırılmaya başlandı

Esra Erol'da programı, bir kez daha dikkat çeken insan hikayeleriyle toplumsal sorunlara ışık tuttu. Küçük yaşta anne baba olan Gülcan ve Ferdi’nin dramı, Pınar’ın tehlikeli eski sevgilisiyle olan yüzleşmesi ve kayıp Fatih’in akıbeti, önümüzdeki bölümlerde de tartışılmaya devam edecek. Her bölümde farklı insan hikayeleriyle ekrana gelen Esra Erol, çözülmemiş sorunların peşini bırakmıyor.