Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu! 12 Eylül 2024 Perşembe akşamı gerçekleşen çekilişte şanslı numaralar açıklandı. Büyük ikramiye için heyecanla beklenen sonuçlar açıklandı ve kazananlar belli oldu. Bugünkü çekilişte hangi numaralar kazandırdı? İşte detaylar.

12 Eylül Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı!

12 Eylül 2024 Perşembe günü yapılan Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu. Haftanın ikinci çekilişi olan Süper Loto'da büyük ikramiye kazandıran numaralar açıklandı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri düzenlenen bu şans oyununda bu akşam yapılan çekilişle talihliler belirlendi. İşte, 12 Eylül Süper Loto çekilişi sonuçları ve kazanan numaralar...

12 Eylül 2024 Süper Loto Çekiliş Sonuçları

Fenerbahçe heyeti Külliye'de Fenerbahçe heyeti Külliye'de

Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30’da canlı yayında yapıldı. Büyük ikramiyeyi kazandıran 6 şanslı numara şu şekilde:

1 - 11 - 19 - 29 - 45 - 52

Bu numaraları doğru tahmin edenler büyük ikramiyeyi kazanma şansına erişiyor.

Süper Loto Sonuçları Sorgulama Ekranı

Süper Loto çekiliş sonuçlarını detaylı olarak öğrenmek ve biletinizi kontrol etmek için Sisal Şans’ın resmi web sitesinden veya mobil uygulamasından sonuç sorgulama ekranına ulaşabilirsiniz.

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto, 1 ile 60 arasında 6 numara seçilerek oynanır. Her çekilişte kazanan 6 numarayı doğru bilen kişi büyük ikramiyeyi kazanır. Eğer kimse 6 numarayı doğru tahmin edemezse, büyük ikramiye bir sonraki çekilişe devredilir.

Süper Loto, Türkiye’nin en çok kazandıran şans oyunlarından biri olarak haftada üç kez düzenlenmektedir: Salı, Perşembe ve Pazar günleri.

12 Eylül Süper Loto çekilişinde kazanan numaralar belli oldu! Büyük ikramiyeyi kazanan talihliler, kazançlarını Sisal Şans bayilerinden veya online kanallardan sorgulayabilir.