Osmancık'ta Kent Konseyi bünyesinde açılan kütüphane hizmet vermeye başladı Osmancık'ta Kent Konseyi bünyesinde açılan kütüphane hizmet vermeye başladı

Sahildeki vatandaşların bu trajik olaya aldırış etmeden güneşlenmeye ve denize girmeye devam etmesi ise dikkat çekti. Antalya’nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi'nde bu sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. 

Deniz kenarında yürüyüş yapan vatandaşlar, sahilde hareketsiz yatan bir kişiyi fark etti. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde, denizde hayatını kaybettiği belirlenen kişinin 20 yaşındaki Osmancık’ın Yaylabaşı Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Tuncay Kaplan olduğu tespit edildi.

Tuncay Kaplan'ın cansız bedeni kıyıya vurmuşken, sahildeki vatandaşların bu trajik olaya kayıtsız kalması dikkat çekti. Yürüyüş yapan, köpek gezdiren, güneşlenen ve denize giren birçok kişi, durumu önemsemeden rutinlerine devam etti. Ekiplerin uyarıları sonucunda sahilde bulunan bazı vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırıldı.
Tuncay Kaplan’ın cansız bedeni, olay yeri incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Tuncay Kaplan’ın ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrasında netlik kazanacak. Jandarma ekipleri ise olayın detaylarını aydınlatmak için soruşturma yürütüyor.