Haydar Damsak, 35 yılın verdiği bilgi, birikim ve tecrübe ile pazarlarda ve ilçenin belirli yerlerinde kavun ve karpuz satışı yapıyor. Haydar Damsak, “Sungurlu’nun yerli kavun ve karpuzlarını pazarlarda ve belirli satış yerlerimizde ilçe halkımızla buluşturuyoruz. Kavun ve karpuzlar tamamen yerlidir, Sungurlumuzun ürünüdür. Yılların verdiği tecrübe ile kalite ve dürüstlükten asla taviz vermedik. Bizde kötü mal yok, sizlerin memnuniyeti için her zaman en kaliteli ürünlerin satışını yapıyoruz.” dedi.
Haydar Damsak, özellikle Sungurlu’da yetiştirilen ‘10 dilim’ kavuna vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade ederek, bu lezzeti herkesin tatmasını tavsiye etti. Bunun yanında satışını yaptığı karpuzların da ilçede yetiştiğini belirten Damsak, tadının çok güzel olduğunu dile getirdi.
Vatandaşların da her zaman yerli ürünlere daha çok rağbet gösterdiğini anlatan Damsak, bu eşsiz lezzetlerin şehir dışından da ilgi gördüğünü vurguladı. İşini yıllardır severek ve özenerek yaptığını söyleyen Haydar Damsak, “Sağlığım el verdiği sürece mesleğime devam edeceğim inşallah. Sungurlu halkımıza bu zamana kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.