A Milli Takımımız, Galler maçında yaşanan bir kırmızı kart olayıyla sarsıldı. Barış Alper Yılmaz, 62. dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Son dönemde gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız oyuncu, İzlanda karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

A Milli Takımımızda Barış Alper Yılmaz İzlanda Maçında Yok!

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi'nde önemli bir maça çıkmaya hazırlanırken, kadroda önemli bir eksik olacak. Barış Alper Yılmaz, Galler karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle İzlanda karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Barış Alper Yılmaz Galler Maçında Kırmızı Kart Gördü

A Milli Takımımızın Galler ile deplasmanda oynadığı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Barış Alper Yılmaz, 62. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk sarı kartını 29. dakikada Joe Rodon’a yapılan müdahale sonrası hakeme yaptığı itirazlar sonucu gören milli oyuncumuz, 62. dakikada Neco Williams’a yaptığı faul sonrasında ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

İzlanda Maçında Cezalı Durumda

Hudutlarla mücadele sürüyor Hudutlarla mücadele sürüyor

Son dönemde Galatasaray formasıyla gösterdiği başarılı performansı A Milli Takım’a da taşıyan 24 yaşındaki Barış Alper Yılmaz, İzlanda karşısında oynanacak önemli mücadelede cezalı duruma düştü. A Milli Takımımız, 9 Eylül Pazartesi günü Gürsel Aksel Stadyumu'nda İzlanda'yı ağırlayacak, ancak Barış Alper bu maçta yer almayacak.

Milli Takım İzlanda'ya Hazırlanıyor

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grubu ikinci maçında İzlanda’yı yenerek grup aşamasında avantaj sağlamayı hedefliyor. Takımımızın en formda isimlerinden biri olan Barış Alper Yılmaz’ın yokluğu ise teknik heyet için büyük bir dezavantaj olarak değerlendiriliyor.