Tolga Karel 5. Kez Baba Oldu!

Eski Manken Yaşar Alptekin'den Olay Yaratacak İtiraf: Eşimi En Yakın Arkadaşıyla Aldattım! Eski Manken Yaşar Alptekin'den Olay Yaratacak İtiraf: Eşimi En Yakın Arkadaşıyla Aldattım!

Bir dönem Yaprak Dökümü dizisiyle büyük bir üne kavuşan Tolga Karel, Amerika'da yeni bir sevinç yaşadı. Ünlü oyuncu, 5. kez baba oldu. Karel ve eşi Sarah Scott Karel, bebeklerine kavuştukları bu mutlu haberi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

ABD’de ailesiyle birlikte yaşayan Karel, daha önce yaptığı açıklamalarda baba olmanın kendisi için en büyük mutluluk olduğunu belirtmişti. Üçüncü çocuğunu kucağına alan çiftin, evliliklerinden daha önce iki çocukları daha olmuştu. Tolga Karel’in ilk evliliğinden de iki çocuğu bulunuyor.

Tolga Karel, uzun süredir oyunculuk kariyerine ara vererek ABD'de lojistik sektöründe çalışmaya başlamıştı. Ünlü oyuncunun yeni bebeğiyle ilgili paylaşımları, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Karel ve eşi Sarah Scott'a tebrikler yağarken, yeni bebeklerinin sağlık durumunun da iyi olduğu bildirildi.

Tolga Karel'in 5. kez baba olması, hayranları ve takipçileri arasında büyük ilgiyle karşılandı. Ailesiyle birlikte Amerika’da mutlu bir yaşam süren Karel, bu yeni bebekle birlikte aile bağlarını daha da güçlendirdi. Karel ve ailesine en iyi dileklerimizi sunuyor, yeni bebeklerinin onlara sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz.