CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tutuklanmasına tepki gösteren önceki dönem Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, halkının seçme-seçilme hakkını hiçe sayan, yargıyı siyasi bir müdahale aracına dönüştüren bu hukuksuzluğu en güçlü şekilde kınıyorum” dedi.

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde sanayi esnafı ve protokol iftarda buluştu Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde sanayi esnafı ve protokol iftarda buluştu

Güzel ülkemize yazık ediyorsunuz. Soruşturma usul ve esaslarını yok sayarak, adalete güveni yok ediyorsunuz diyen Şahiner, Gençlerimizin umutlarını, ülkemizin geleceğini bir inat uğruna, iktidarınızı korumak için heba edemezsiniz. Sandıkta yenemediğinizi mahkemeyle yendik sanıyorsunuz. Bu yollar yarın bunu çıkaranların aleyhine kullanılabilir" şeklinde konuştu.