Acun Ilıcalı ve Gökhan Dinç Arasındaki "Abi" Tartışması Büyüyor

İznik Belediye Başkanı Usta'dan Köfteci Yusuf'a destek! "Yapılan komplodur" İznik Belediye Başkanı Usta'dan Köfteci Yusuf'a destek! "Yapılan komplodur"

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı ve spor yorumcusu Gökhan Dinç arasındaki "abi" tartışması devam ediyor. Tartışma, Ilıcalı’nın katıldığı bir televizyon programında Gökhan Dinç’in kendisine "Acun abi Allah senden razı olsun" dediği bir mesajı gündeme getirmesiyle alevlendi. Ilıcalı, Dinç’in daha önce kendisine "abi" dediğini belirttiği bu mesajı sosyal medya hesabından paylaşınca, Gökhan Dinç’ten sert bir yanıt geldi.

Gökhan Dinç’ten Sert Tepki: "Niye Kesip Biçiyorsun?"

Dinç, Ilıcalı’nın paylaştığı mesajın yalnızca bir kısmını yayımladığını ve mesajın tam halini paylaşmadığını iddia etti. Spor yorumcusu, "Arşivci Acun, lütfen mesajın devamını paylaş," diyerek Ilıcalı’yı eleştirdi. Ayrıca, Dinç, Ilıcalı ile Kıbrıs’ta yaptıkları bir telefon görüşmesinde Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’a hakaret ettiğini öne sürdü. "Ben de bunu mu arşivleseydim?" diye sorarak tartışmayı derinleştirdi.

"Okyanus Ötesi Taktikler" İddiası

Dinç, Ilıcalı’nın bu tavrını eleştirirken, "Bölüp kesip arşivlemek, zamanı gelince yayımlamak bu okyanus ötesi taktikleridir" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Dinç, Ilıcalı’ya karşı suçlamalarına devam ederek, "Benim tarikat bağlantım yok, yasa dışı bahis reklamıyla alakam yok" diyerek kişisel duruşunu savundu.

Tartışma Devam Ediyor

Tartışma sosyal medya ve spor dünyasında geniş yankı uyandırırken, her iki tarafın da iddiaları spor kamuoyunda dikkatle takip ediliyor. Özellikle Gökhan Dinç’in, Acun Ilıcalı'nın Aziz Yıldırım'a yönelik iddiaları tartışmanın boyutunu daha da büyüttü.