Galatasaray, bu akşam Trendyol Süper Lig'de Adana Demirspor'un konuğu olacak. Saat 21.45’te başlayacak olan bu zorlu mücadele, beIN SPORTS 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Galatasaray’ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez’in sakatlığı nedeniyle forma giymeyeceği maçın detaylarını ve muhtemel 11'ler haberimizde.

Çorum FK-Kocaelispor maçını Adnan Deniz Kayatepe yönetecek Çorum FK-Kocaelispor maçını Adnan Deniz Kayatepe yönetecek

Adana Demirspor - Galatasaray Maçı Hangi Kanalda? İşte Maçın Detayları

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında heyecan dorukta! Galatasaray, bu akşam Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Maç, 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 21:45'te başlayacak ve Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak. Hakem Kadir Sağlam'ın yöneteceği bu kritik mücadele, ligdeki iki ekibin performansını belirlemede önemli rol oynayacak.

Canlı Yayın Bilgileri

Adana Demirspor - Galatasaray maçı, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçın canlı yayınını bu kanaldan takip edebilir ve heyecan dolu mücadeleyi kaçırmadan izleyebilirsiniz. Maçın şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağıyla ilgili bir bilgi bulunmamaktadır, bu yüzden beIN SPORTS 1 kanalını kontrol etmek en doğrusu olacaktır.

Maçı Nerede İzleyebilirsiniz?

Adana Demirspor - Galatasaray maçını beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Maç saatini kaçırmamak ve güncel gelişmeleri takip etmek için beIN SPORTS kanalını izlemeyi unutmayın.