Buhara Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen program, Filistin ve Kudüs'ün özgürlüğüne yönelik birlik mesajları damga vururken, Müslümanların direnişinin önemine dikkat çekildi.

YENİ BİR DÜNYANIN KURULMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Dünyada devam eden sömürü ve zulüm düzeninin ancak Milli Görüş anlayışı ile değişeceğini ve bu misyon doğrultusunda Allah rızası için gece gündüz çalıştıklarını belirten Anadolu Gençlik Derneği Çorum Şube Başkanı Emrah Bacaksız, "Gazze cihadımızın birinci yıl dönümü vesilesiyle düzenlemiş olduğumuz 'Ya Zafer Ya Şehadet' temalı programımıza teşriflerinizden ötürü her birinize şükranlarımı sunuyorum. Hayatının merkezine cihadı koyan ve tek arzusu şehadet olan bir teşkilatın mensupları olarak yıllardır olduğu gibi 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana özgür Kudüs mücadelesinin yanında olduk. Merhum liderimiz Erbakan Hocamız ve diğer muhterem büyüklerimizden öğrendiğimiz gibi Mescid-i Aksa davasının bir iman meselesi olduğu gerçeğini her anımızda yansıtmaya çalıştık. Kısa kısa durum tespitleri yapalım. Mevcut durumda dünya nüfusu 8,5 milyar, Müslüman nüfusu ise 2 milyar, beni İsrail ise tüm dünyada sadece 50 milyon. Yani sadece Müslüman nüfusunun 40 da biri. Dünya nüfusunun yaklaşık 200 de biri. Biz Müslümanlar dünya genelinde hangi konuda söz sahibiyiz. Teknolojide, finansta, üretimde vs. bastırılmış Müslümanlar haline gelmişiz. Kurtuluş reçetesini ilan ediyoruz; Bizim davamız İslam’dır. Gayemiz Allah’ın rızasıdır. Hedefimiz hak nizamı hâkim kılmaktır. Arzumuz tüm insanlığın saadetidir. Yolumuz cihattır. Yönetimimiz ikna metodur. Bu şartlarda İslam tüm insanlığın can, mal, akıl, nesil ve din emniyetinin sağlanmasıdır" dedi.

“GENÇLERİMİZ AYDINLIK GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”

Bir milletin kurtuluşunun yetiştirildiği imanlı ve inançlı gençler olduğu vurgulayan Bacaksız, Anadolu Gençlek Derneği’nin dün olduğu gibi bundan sonra da imanlı ve inançlı gençler yetiştirmeye devam edeceğini belirtti.

Bacaksız şu ifadelere yer verdi:

"İslam, can emniyeti için terörizmi, mal emniyeti için faizi, akıl emniyeti için içki, kumar ve uyuşturucuyu, nesil emniyeti için fuhuş ve ahlaksızlığı, din emniyeti için inanç ve düşünce önündeki engelleri yasaklar. Allah’ın izniyle İslam’ı bu şekilde anlayıp tatbik edecek teşkilatlar Milli Görüş teşkilatlarıdır. İslam coğrafyasını ve dünyayı kurtaracak anlayışın mayası bizde mevcuttur. Gençlerimizin bu ruhla buluşup gelişmesinin yolları ise kurduğumuz teşkilatlardır. Bu yüzden rahmetli Erbakan hocamızın dediği gibi, ‘bir milletin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değil; inançlı ve imanlı gençliğidir’ Biz bir ‘Elif’ kuşağı görüyoruz, ‘Asımın Neslini’ görüyoruz, “Milli Gençlik” görüyoruz. Bu rüyaya herkesin inanarak, evlatlarını bizimle buluşturmasını istirham ediyoruz. Gelecek, aydınlıktır. Gelecek, bizim anlayışımıza gebedir. Gelecek, mücadele eden müminlerin eliyle inşa edilecektir. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.

Çorumlu Obası’nda Öğrenciler Hem At Biniyor Hem El Sanatlarıyla Buluşuyor Çorumlu Obası’nda Öğrenciler Hem At Biniyor Hem El Sanatlarıyla Buluşuyor

MİLLİ GÖRÜŞ ERBAKAN'I ÖZGÜR KUDÜS'TE SELAMLAMAK DEMEK

Bugün dünyanın her yerinde Müslümanlar zulüm altında. Filistin'de kadın çoluk çocuk yaşlı genç Müslümanlar şehit ediliyor. Bu zulümler mutlaka bitecek kötülük hüsrana uğrayacaktır. Bu zulmü bitirecek Milli Görüş gençliğidir. Milli Görüş İsrail’e her zaman karşı durmuş bu zulmünü bitmesi için mücadele etmiştir. Erbakan hocamız 1980 yılında Konya'da düzenlediği Büyük Kudüs mitingi ile göstermiş ve bu davadan tüm Türkiye'nin haberdar olmasını sağlamıştır. Bizde buradan toplanan bu kalabalıklar olarak sesleniyoruz. Hepimiz mücahidiz hepimiz Şeyh Ahmed Yasin'iz hepimiz Ebu Ubeydeyiz hepimiz İsmail Heniyye'yiz hepimiz Yahya Sinvar'ız hepimiz Necmettin Erbakan'ız. Biz bu mücadele bitine, özgür Kudüs’e kavuşana kadar devam edeceğiz. Bizler Erbakan hocamız öğrettiği gibi Filistin meselesine coğrafi değil imani bir mesele olarak bakıyoruz. Çünkü Milli Görüşcü olmak bunu gerektirir. Milli Görüşçü olmak özgür Kudüs için çalışmayı milli görüşçü olmak Erbakan Hocamızın tüm Türkiye'ye öğrettiği Kudüs davası sonunda tüm Müslüman kardeşlerimizle Kudüs’ü selamlamaktır. Ne kadar plan yaparsanız yapın, ne kadar program yaparsanız yapın, dünyada Mescidimizi Kudüs’ümüzü sizin elinden kurtaracak gençler yetiştireceğiz ve bir gün o mübarek beldeden defolup gideceksiniz.”