Kurabiye yapmanın en kolay yolunu arıyorsanız, bu tarif tam size göre! Ağızda dağılan lezzetiyle herkesin favorisi olacak bu kurabiyeleri hazırlamak, düşündüğünüzden çok daha kolay. Tam ölçülü tarifimizle, her seferinde mükemmel sonuçlar elde edeceksiniz. Fırından çıkan mis gibi kokularla mutfağınızda harikalar yaratın!

Ağızda dağılan, tam kıvamında kurabiyeler yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bu tarifle, herkesin yapabileceği bir lezzet şöleni yaratacaksınız. Tam ölçülü malzemeleri ve basit adımlarıyla kurabiye yapımını pratik hale getirin. Fırından çıkan sıcacık kurabiyelerle ailenize ve misafirlerinize sürpriz yapın!

Fırından çıkan mis gibi kurabiye kokusunu evinizde hissetmek ister misiniz? Tam ölçülü ve çok kolay bu tarifle, ağızda dağılan lezzetli kurabiyeler yapmak artık bir sır değil. Herkesin ustalıkla yapabileceği bu tarif, mutfağınızda şef gibi hissetmenizi sağlayacak. Deneyin ve farkı görün!

Zeytinyağınız gerçek mi sahte mi? İşte Zeytinyağının doğal olup olmadığını anlamanın 3 pratik yolu Zeytinyağınız gerçek mi sahte mi? İşte Zeytinyağının doğal olup olmadığını anlamanın 3 pratik yolu

Tam Ölçülü En Kolay Kurabiye Tarifinin Sırları

Malzemeler:

Un - 2 su bardağı
Yumurta - 1 adet
Şeker - 1 su bardağı
Vanilya - 1 çay kaşığı
Tuz - yarım çay kaşığı
Kabartma tozu - 1 çay kaşığı
Tereyağı - 100 gr (eritilmiş)

Yapılışı:

Öncelikle fırını 180°C'ye ısıtın.
Derin bir kaba unu, şekeri, kabartma tozunu ve tuzu ekleyin. Karıştırın.
Ortasını havuz şeklinde açın ve yumurtayı, eritilmiş tereyağını ve vanilyayı ekleyin.
Tüm malzemeleri iyice yoğurun.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı olarak dizin.
Önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 12-15 dakika pişirin.
Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.

Bu tarifle mutfağınızda harikalar yaratacak, ağızda dağılan yumuşacık kurabiyelerle sevdiklerinize sürpriz yapacaksınız. Her seferinde mükemmel sonuçlar elde edeceğiniz bu tarif, mutfağınızın vazgeçilmezi olacak. Misafirlerinize sunacağınız bu lezzetle, herkesi kendinize hayran bırakın. Şimdiden afiyet olsun!