Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 0 - RAMS Başakşehir: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 0 - RAMS Başakşehir: 0 (İlk yarı)

Ligde ilk galibiyetine imza atmak için sahaya çıkacak olan Ahlatcı Çorum FK, yarın Karayoluyla Samsun Çarşamba havalimanına hareket edecek. 08.30'da Samsun'a hareket edecek olan Ahlatcı Çorum FK, 12.30 uçağıyla İstanbul Sabiha Gökçen havaalanına hareket edecek. 
Bandırmaspor maçı için cumartesi günü çıkacak pazartesi günü Çorum’a dönecek. Kırmızı Siyahlı takım pazar günü saat 17’de Bandırmaspor ile oynayacağı maç için cumartesi günü saat 08.30’da karayolu ile Samsun Çarşamba havaalanına iniş yapacak.Buradan da karayoluyla Bandırma'ya hareket edecek olan Kırmızı-Siyahlılar, kamp yapacağı otele geçecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. 
Ahlatcı Çorum FK, kafilesi maçın ardından yine karayoluyla İstanbul'a hareket edecek.Sabiha Gökçen Havaalanı yakınlarında bir otelde geceyi geçirecek olan kafile pazartesi günü saat 11.30’da Sabiha Gökçen’den Merzifon’a uçacak ve ordan Çorum’a geçecek.

Kaynak: Yayla Haber