Lige Ümraniyespor maçında aldığı 3-0'lık mağlubiyetle başlayan Ahlatcı Çorum FK, yarın kendi sahasında bir başka İstanbul takımı olan Karagümrükspor'u konuk edecek.

HAKEM ANKARA BÖLGESİ'NDEN

Ahlatcı Çorum FK’nin bu sezon evinde oynayacağı ilk maçı Ankara bölgesi hakemi Gürcan Hasova yönetecek.

Çağdaş Atan: "Uzun zaman sonra mağlup olduk" Çağdaş Atan: "Uzun zaman sonra mağlup olduk"

MHK’den yapılan açıklamaya göre pazar günü saat 19.15’de Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak Çorum FK maçını Ankara bölgesi genç hakemlerinden Gürcan Hasova düdük çalacak.

Gürcan Hasova ile Çorum FK iki maça çıktı bir galibiyet bir beraberlik aldı. Hasova ile ilk maçına 21-22 sezonunda 2. ligde Vanspor ile deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçı yönetti. Hasova geçen sezonun ikinci yarının ilk hafta maçında sahasında Tuzlaspor’u 2-1 yendiği maçta düdük çaldı. Ankara bölgesi konuk Fatih Karagümrükspor’un ise ilk kez bir maçında düdük çalacak.

Maçın yardımcı hakemleri Kastamonu’dan Nurettin Dinçer Demir ve Sivas’dan Haydar Avcı. Maçın dördüncü hakemi ise Aydın’dan Eren Özyemişcioğlu.

5 İSİM FORMA GİYEMEYECEK

Ahlatcı Çorum FK'nın yarın kendi sahasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçında 5 futbolcu kadroda yer alamayacak. Sakatlıkları devam eden Kasongo, Ozan, Suat ve Atakan Cangöz ile kart cezalısı olan Tunahan Ergül takımdaki yerlerini alamayacaklar.

KARAGÜMRÜK İLE İLK KEZ

Ahlatcı Çorum FK, yarın konuk edeceği rakibiyle ilk kez karşı karşıya gelecek. Saat 19.15'te başlayacak olan maçta galibiyet arayacak olan Ahlatcı Çorum FK, renkdaşı Fatih Karagümrük takımıyla 13 yıllık profesyonel futbol tarihinde ilk kez karşılaşacak.

MAÇI TRTSPOR YAYINLAYACAK

Ahlatcı Çorum FK'nın yarın kendi sahasında oynayacağı ilk maçı TRT Spor'un yanısıra Bein Sports Max 1, beIN Sports Tod  TV kanallarında da canlı yayınlanacak.

Kaynak: Yayla Haber