Sahit Aydın, Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne asaleten atandı Sahit Aydın, Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne asaleten atandı

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay ile birlikte hastaneye gelen Ahlatcı, ziyaret öncesinde Başhekim Sinan Zehir, hastane yönetimi ve çalışanlarla bir araya geldi. Başhekim Sinan Zehir’den bilgi alan Ahlatcı, servisleri ziyaret ederek, tedavi gören hastalarla sohbet etti.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulundu. Ahlatcı, “Hastanemizde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek hayır dualarını aldık. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar nasip eylesin” dedi.

HASTANENİN KAPASİTESİ ARTACAK

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir ile birlikte sağlık alanında Çorum’a yönelik yapılan çalışmaları değerlendiren Ahlatcı, “Çorum'umuzun sağlık altyapısını güçlendirmek, vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için yoğun çaba harcıyoruz. Yapacağımız yeni yatırımlarla hastanemizin kapasitesini artırarak, vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE ÇORUM İÇİN DAHA İYİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

AK Parti Çorum Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Yusuf Ahlatcı, “AK Parti kadroları olarak vereceğimiz çok hizmetler var. Bu hizmetleri verirken de her bir teşkilat mensubumuzun enerjisinden faydalanarak en üst seviyede hizmetleri sunmaya çalışacağız. Kardeşlik hukukumuzu koruyarak inşallah hep birlikte el ele vererek Çorum'a daha iyi hizmetler yapacağız” dedi.

TEŞKİLATLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ahlatcı, yerel seçimlerin ardından teşkilat mensuplarıyla buluşmaya devam ediyor. Daha önce ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi başkanı ve meclis üyeleri ile kadın ve gençlik kolları başkanları ile bir araya gelen Ahlatcı, daha sonra da Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri ile buluşarak seçim süreci ve bundan sonra yapacakları çalışmalarla ilgili geniş bir değerlendirme toplantısını gerçekleştirmişti.

AHLATCI ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Sürekli teşkilat mensupları ile buluşarak yapılacak çalışmaları istişare eden Yusuf Ahlatcı, her kademedeki parti teşkilatları ile omuz omuza vererek Çorum için birlikte çalışacaklarının altını çizdi. “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diyen Ahlatcı, “Milletimize, hemşerilerimize yapacağımız hizmetleri konuşuyoruz. Bundan sonra toplumun her kesimi ile değişik zamanlarda biraraya gelerek ortak akıl çerçevesinde şehrimiz için birlikte çalışmaya üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ESER VE HİZMET SİYASETİ MESAJI

Ahlatcı, teşkilat mensuplarıyla buluştuğu toplantılarda şu mesajları verdi: “Cumhurbaşkanımız her zaman söylüyor, AK Parti demek aile demek eser ve hizmet siyaseti demek. Geride bıraktığımız yıllara bakacak olursak; yapılamaz, hayal denilen birçok projenin altında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkasında dik duran AK kadroların imzası var. Bizlerde teşkilat olarak Sayın Cumhurbaşkanı'mızın, partimizin mesajını bütün hanelere bütün iş yerlerine vatandaşlarımıza ulaştıracağız.”

Editör: Haber Merkezi