Ramazan ayının manevi atmosferi, siyasi etkinliklere de yansıdı. Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Yakup Alar önderliğinde bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirildi. Bu kapsamda Ak Parti Çorum Milletvekilleri Av. Yusuf Ahlatçı ve Av. Oğuzhan Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Fatih Temür, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alagöz ile il yönetim kurulu üyeleri, Çorum'un Kargı İlçesi'ni ziyaret etti.
Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Av. Gülhan Demiral ev sahipliğinde gerçekleşen bu önemli buluşma, teşkilat mensuplarını ve yerel halkı bir araya getirdi. Ziyaret, hem

Kargı’da öğrencilere Gazetecilik anlatıldı: Kariyer Günleri yoğun ilgi gördü Kargı’da öğrencilere Gazetecilik anlatıldı: Kariyer Günleri yoğun ilgi gördü

Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde hem de teşkilatların birlik ve beraberlik mesajlarıyla dikkat çekti.
İlçe Başkanı Av. Gülhan Demiral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu. Bu tür etkinliklerin, yerel teşkilatların daha da güçlenmesine ve halkla iç içe olunmasına katkı sağladığını belirtti.
Çorum ve Kargı halkının, bu tür ziyaretlerle siyasi temsilcilerle doğrudan iletişim kurma fırsatı bulduğu, ilçenin sorunları ve talepleri hakkında doğrudan bilgi alışverişinde bulunulduğu ifade edildi. Ak Parti'nin yerel ve ulusal düzeyde sürdürdüğü bu tür buluşmalar, parti içi dinamikleri ve halkla ilişkileri güçlendirme adına önemli adımlar olarak görülüyor.