Parti yetkililerinin ve üyelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte 23 yıllık serüvenin ana hatları paylaşılarak, partinin yeni yol haritası ele alındı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinliğe; İl Başkanı Murat Günay, Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Civan, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Fatih Temur, İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, geçmiş dönemlerin yöneticileri, milletvekili aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.
Etkinlik sırasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşma canlı olarak sunuldu. Ayrıca partinin bazı hizmetlerini yansıtan sinevizyon gösterimi yapıldı.

Konuşmaların ardından ise partinin 23. Kuruluş yıldönümü pastası kesildi.
İl Başkanı Av. Murat Günay, konuşmasında; “AK Parti henüz 23 yaşında, doğrular için hep iş başında” dedi.
Günay, AK Parti'nin Türkiye'ye kazandırdığı hizmetlerden ve başarılarından gurur duyduklarını belirterek, partinin kuruluşundan bu yana geçen sürede, ülkemizde köklü değişikliklerin gerçekleştiğini ve Türkiye'nin her alanda büyük bir ilerleme kaydettiğini vurguladı.


Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise, AK Parti'nin milletin bağrından doğan bir siyasi hareket olarak ülkeye hizmet için yola çıkışının 23'üncü yıl dönümü olduğunu belirerek, 23’üncü yılında ilk günkü aşkla ülkemize hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi. 
AK Parti’nin 2001 yılında başladığı bu yolculukta, büyük başarılara imza atarak bugünlere geldiğini kaydeden Başkan Aşgın, “Kuruluştan bugüne partimizin tüm kademelerinde bu kutlu davanın başarısı için çalışan, emek veren, ter döken herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.  


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Yusuf Ahlatcı ise, “AK Parti’miz, tam 23 yıl önce, kurucu ve yön tayin edici liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" şiarıyla yola çıkmış ve o günden bugüne milletimizin hizmetinde, başarıdan başarıya, projeden projeye koşarak gücüne güç katmıştır” diye konuştu.
Ahlatcı, “AK Parti’miz, milletin bağrından çıkmış ulu bir çınardır. Bu ulu çınar, Anadolu’nun bağrından çıkmış, necip milletimizin duaları ve gözyaşlarıyla boy salmış, gölgesi yine milletimizin gayret ve kararlılığıyla tüm dünyaya uzanarak mazlum milletlere umut olmuştur” ifadesini kullandı.
Etkinlikte diğer parti yetkilileri de konuşmalar yaparak 23 yıllık serüveni özetledi.

CHP Gençlik Kolları görev bölümü yaptı, Özcan’ı ziyaret etti CHP Gençlik Kolları görev bölümü yaptı, Özcan’ı ziyaret etti

Kaynak: Yayla Haber