Alaca Yaz Spor Okulları’nda Yüzme Başarısı: Öğrenciler Belgelerini Aldı! Alaca Yaz Spor Okulları’nda Yüzme Başarısı: Öğrenciler Belgelerini Aldı!

Konu hakkında bir açıklama yapan Alaca TSO Başkanı  Günser  Şirin, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz  uhdesinde yapılmakta olan dijital ehliyet işlemlerinde; birliğimizden yetki alarak artık dijital ehliyet iş ve işlemlerini odamızda  yapmaya başladık. Üyelerimiz ve dijital ehliyet almak isteyen ilçe halkımız bu yetki ile birlikte dijital ehliyete daha kolay ulaşacak ve il merkezine gitmeden, para ve zaman kaybına uğramadan bu hizmeti kolayca odamızdan alabileceklerdir” dedi. 

Alaca Ticaret ve Sanayi Odası'nın dijital ehliyet başvuruları için sunduğu yeni hizmet, ilçe halkına büyük kolaylık sağlıyor. Başkan Günser Şirin’in duyurduğu bu yenilik, Alaca’da dijital ehliyet almak isteyenler için zaman ve para tasarrufu anlamına geliyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yetkiyle başlatılan bu hizmet, Alaca halkının ihtiyaçlarını yerel olarak karşılayarak, il merkezine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.