Alaca Ziraat Odası Başkanı Ferhat Arslan, PANKOBİRLİK Başkanı Bülent Özdemir, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kuyumcu ve işçi temsilcileriyle yapılan toplantı neticesinde yeni fiyat tarifelerinin belirlendiğini ifade etti. 
31 Temmuz 2024 tarihinde yapılan toplantıda; soğan söküm, patoz ve torbalama işlemleri için soğanın sık ve seyrekliğine göre dönümüne 2.000 ile 3.000 TL arasında fiyat belirlendi. 
Arslan, yaptığı açıklamada; “Ayrıca soğanın yükleme bedeli 1 ton için 180 TL, indir-bindir bedeli 1 ton için 270 TL olarak belirlendi. Traktör patoz 1 saat bedeli 1.000-1.200 TL arası uygun görülmüştür.

Alaca Yaz Spor Okulları’nda Yüzme Başarısı: Öğrenciler Belgelerini Aldı! Alaca Yaz Spor Okulları’nda Yüzme Başarısı: Öğrenciler Belgelerini Aldı!

Alaca Ziraat Odası Başkanı Ferhat Arslan, PANKOBİRLİK Başkanı Bülent Özdemir ve Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kuyumcu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda yeni soğan fiyat tarifeleri belirlendi. Bu karar, çiftçilere ve işçilere yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Arslan, çiftçilere kazasız ve bereketli bir sezon dileyerek, alınan kararların tüm üreticilere fayda sağlamasını temenni etti.