Süper Lig'de büyük bir transfer bombası patlamak üzere! Uzun süredir transferde adı geçen Mats Hummels, Galatasaray’a transfer oluyor. Alman savunmacının 1+1 yıllık sözleşme ile Sarı-Kırmızılı takıma katıllması bekleniyor. Hummels'in Galatasaray'daki maliyeti ve sözleşme detayları hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Yıldız Stoper Galatasaray'da

Alman futbolunun önemli isimlerinden Mats Hummels, Süper Lig'e transfer oldu. Uzun süredir geleceği merakla beklenen 36 yaşındaki savunmacı, kararını Türkiye'nin dev kulübü Galatasaray'dan yana kullandı. Hummels, 1 Temmuz'da Borussia Dortmund ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından birçok kulüple görüşmelerde bulunmuştu.

Galatasaray, Mats Hummels'le Anlaştı

Transfer sezonunun başında Trabzonspor ve Beşiktaş ile anılan Mats Hummels, bu iki kulüple anlaşma sağlayamamıştı. Ancak İtalyan basınından gelen habere göre, Galatasaray, Roma'nın da ilgilendiği Hummels için yapılan görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılı ekip, Alman stoperi kısa süre içinde Türkiye'ye getirecek.

1+1 Yıllık Sözleşme ve Detaylar

Galatasaray, Mats Hummels ile 1 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplamda 2 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Bu opsiyonun kulüp tarafından kullanılabileceği belirtiliyor. Hummels'in, Cimbom'da sezon başına imza parası ile birlikte yıllık maliyetinin yaklaşık 3 milyon Euro civarında olması bekleniyor.

Hummels'in Galatasaray'a Katılması Ne Anlama Geliyor?

Galatasaray'ın deneyimli stoper ile anlaşması, Süper Lig'de savunma hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar için büyük bir adım. Hummels'in tecrübesi ve liderlik özellikleri, Galatasaray'ın savunma stratejisine önemli katkı sağlayacak.

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 2 - RAMS Başakşehir: 0 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 2 - RAMS Başakşehir: 0 (Maç sonucu)

Kaynak: Şok Gazetesi