Çorum Belediyesi’nden Bahabey Caddesi’ne Modern Altyapı: Yenileme Çalışmaları Başladı! Çorum Belediyesi’nden Bahabey Caddesi’ne Modern Altyapı: Yenileme Çalışmaları Başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ile hareket eden Bilan, Kahramankazan, Kızılcahamam, Çamlıdere belediyelerini ziyaret etti.

Bilan, Ankara Kent Konseyi olarak Beypazarı, Güdül ve Ayaş Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmuştu.

Bilan ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada , “Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Yönetimi ile ayırmadan ayrılmadan ötekileştirmeden birleştirici ziyaretlerimize Kahramankazan, Kızılcahamam ve Çamlıdere Belediye Başkanlarımızı makamların da ziyaret ederek devam ettik. Ak partili, bağımsız ve CHP’li diye siyasallaştırmadan Kent konseyi olarak ortak hangi çalışmaları yapabiliriz diye konuştuk. Vakıf 19 olarak da kent konseyi içerisinde Çorumluların gücünü arttırmak için çalışmalarımız sürüyor. Ziyaret ettiğimiz tüm belediye başkanlarına ve birleştiriciliğin ne şekilde yapılacağını en iyi şekilde gösteren Kent Konseyi Başkanı ve ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz a teşekkür ediyorum. Amacımız Çorumluları kent konseyi başlığı altında sadece Çorumluluk paydası altında bir araya getirmek ve Çorum lobisini güçlendirerek hemşerilerimize sağlayacağını faydayı arttırmak.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Yayla Haber