Kemal Özdeş, sözleşmesi devam eden tüm oyuncuları 26 Haziran’da başlayacak kampta görmek istiyor.

Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu

Nihad Mujakic’in ciddi miktarda bonservis getirmesi halinde Partizan’a satışına onay verilecek. Sözleşmesi süren Tolga Ciğerci’ye de ayrılmak isterse “kal” denmeyecek.

Efkan Bekiroğlu’na başta Trabzonspor olmak üzere Süper Lig kulüplerinden ciddi teklifler gelmesine rağmen, Kemal Özdeş bu oyuncuyu ısrarla kadrosunda görmek istiyor. Bu yüzden 1,5 milyon Euro’luk sözleşme fesih ücreti ödenmediği sürece Efkan’ın satışına izin verilmeyecek.

TFF 1. Lig’in yeni ekibi Iğdır FK’nın Renaldo Cephas için yaptığı teklif de teknik direktör Kemal Özdeş’in vetosuna takıldı. Kemal Özdeş’in Cephas için “Benim en önemli kozum olacak” dediği ifade edildi.

Kemal Özdeş’in Ankaragücü’nün kadrosunu geçen sezonki Eyüpspor kadrosuna benzettiği, yönetime açık ara farkla şampiyonluk sözü verdiği öğrenildi. Tolga Ciğerci de talibi çıkmazsa 26 Haziran’da başlayacak kampta yer alacak.

Kemal Özdeş, yönetimden sağ ve sol bek, stoper, 6 ve 8 numara, bir kanat, bir de santrafor transferi istedi.

Özdeş, yeni transferlerden birkaçının geçmişte Erdem Özgenç, Yusuf Abdioğlu örneklerinde olduğu gibi TFF 1. Lig’i bilen, tecrübeli, aidiyet duygusu yüksek, takıma ağabeylik yapacak isimler olmasını da şart koştu.