Aras Bulut İynemli, SHOW TV’nin merakla beklenen dizisi ‘Deha’ setinde 34. yaş gününü kutladı. Doğum günü pastasıyla objektiflere poz veren İynemli’nin kutlama anlarına ve setin arka planına dair merak edilen tüm detaylar burada!

Aras Bulut İynemli'nin 34. Yaş Gününü Sette Kutladı
SHOW TV'de yakında izleyicilerle buluşacak olan 'Deha' dizisinin başrol oyuncularından Aras Bulut İynemli, 34. yaş gününü sette kutladı. Aras Bulut İynemli'nin 25 Ağustos'ta gerçekleşen doğum günü, dizi setinde coşkulu bir şekilde kutlandı. İşte detaylar:

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı? Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Aras Bulut İynemli'nin Doğum Günü Kutlaması
Aras Bulut İynemli, 34. yaşına girerken dizi setindeki arkadaşları ve ekip tarafından sürpriz bir doğum günü kutlaması ile karşılandı. Doğum günü pastasını üfleyen İynemli, kutlama sırasında objektiflere verdiği pozlarla da dikkat çekti.

'Deha' Dizisinin Çekimleri ve Kadrosu

SHOW TV'de ekrana gelecek olan 'Deha' adlı dizinin çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Ay Yapım imzalı bu yeni dizi, Damla Serim'in yazdığı senaryo ve Umut Aral'ın yönettiği bir projedir. Dizinin oyuncu kadrosu oldukça zengin:

Aras Bulut İynemli
Uğur Polat
Taner Ölmez
Onur Saylak
Melis Sezen
Ahsen Eroğlu
Seda Akman
Zuhal Gencer
Umutcan Ütebay
Emel Göksu
Taner Rumeli
Cenk Kangöz
Oğulcan Arman Uslu
Eylül Ersöz
Çağrı Atakan
Ali Berge
Çağan Efe Ak
Abdurrahman Yunusoğlu
Yusuf Selim Uğurlu (çocuk oyuncu)

'Deha' Dizisinin Konusu

'Deha', biri iyilikte diğeri kötülükte deha olan bir baba ve oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan derin bir intikam hikayesini anlatıyor. Dizi, karakterlerin herkesin farkında olmadığı derinliklerini ve yüzlerini ekranlara taşıyacak.

Aras Bulut İynemli ve diğer yetenekli oyuncuların yer aldığı 'Deha', merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor. İzleyiciler, dizinin hem sürükleyici hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekeceğini umuyor.