Kanal D ekranlarında uzun soluklu yayın hayatını sürdüren Arka Sokaklar dizisinin 687. bölümü, 25 Ekim 2024 tarihinde izleyicilerle buluştu. Yeni bölümü internete yüklendi ve tek parça full izleme linki ile dizinin son bölümüne ulaşabilirsiniz. İşte Arka Sokaklar 687. bölüm izle linki ve bölümde yaşanan gelişmeler…

Arka Sokaklar 687. Bölüm Konusu

Bu bölümde, yıllar önce kızının başına gelen trajik bir olay nedeniyle hapse giren eski boks şampiyonu Osman, cezaevinden çıkar ve bu kez oğlunun başını beladan kurtarmak için mücadeleye girişir. Bu sırada Mesut ve Selin'in bebeklerinin cinsiyeti de belli olur ve Selin, bu haberi bir partiyle Mesut’a duyurmaya karar verir. Ayrıca Gülo, İstanbul'a uyum sağlamaya çalışırken Urfa’dan gelen tanıdıkların ona rahatsızlık vermesiyle sıkıntılı anlar yaşar. Yasadışı bahis çetesine karşı operasyon başlatan ekip ise Fiko'yu boksör olarak gizli bir göreve hazırlar.

Arka Sokaklar Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Zafer Ergin (Rıza Soylu), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), İlker İnanoğlu (Engin Balkan), Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar), Özlem Çınar (Aylin Aydın), Hasan Denizyaran (Kadir Kormaz) gibi başarılı isimler yer alıyor.

Arka Sokaklar Son Bölüm İzle Linki

Gök Vatan'a 'Siper' olacak... Envantere girdi Gök Vatan'a 'Siper' olacak... Envantere girdi

25 Ekim’de Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar 687. bölümünü, Kanal D internet sitesi ve platformlarından tek parça halinde izleyebilirsiniz.