ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 28 Ekim 2024 itibarıyla izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Müge Anlı'nın sunumuyla gerçekleşen programda, kayıplar bulunuyor, gizemli olaylar çözülüyor ve adalet arayışına katkı sağlanıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde neler yaşandı? ATV canlı yayın nasıl izlenir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Canlı Yayın Nasıl İzlenir?

Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10:00’da ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanıyor. İzleyiciler, ATV’nin frekans bilgileri ile yayını takip edebilirler.

Dersimiz Cumhuriyete Doğru’ filmi konusu nedir? Dersimiz Cumhuriyete Doğru’ filmi konusu nedir?

Frekans Bilgileri:

Frekans: 12053 MHz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)

Son Bölümde Neler Oldu?

Betül Tuncer Bulundu:

20 yaşındaki Betül Tuncer, İzmir Karşıyaka'da kaybolmuştu. Müge Anlı’da yapılan çağrı sonrası Betül, ailesinin yanına dönmeye karar verdi. Ailesiyle yaşadığı anlaşmazlıklar gündeme geldi.

Kerem Tepe’nin Borç İtirafı:

Borç iddialarının odağındaki Kerem Tepe, stüdyoda babasıyla birlikte borcunu kabul etti ve aylık 27 bin TL ödeyeceğini açıkladı.

Ali Can Demirci Olayı:

Ali Can’ın son görüldüğü arkadaşlarından biri konuştu. Otogarda 04.00’te buluştuklarını, ardından denize girip sahilde uyuyakaldığını ifade etti. Ali Can’ın peşinde olan kişilerin varlığı şüphe uyandırıyor.

ATV Müge Anlı canlı izle