Bir Gece Masalı’, ATV ekranlarına merhaba diyor. Başrollerinde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un olduğu dizinin tanıtımı büyük ilgi gördü. Pamukkale’nin büyüleyici atmosferinden İstanbul’un tarih kokan sokaklarına uzanan bu masalsı aşk hikayesi, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.”

Bir Gece Masalı Dizisinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Bakan Tekin Elazığ'da konuştu Bakan Tekin Elazığ'da konuştu

Bir Gece Masalı dizisi, ATK ekranlarında izleyiciyle buluşacak ve tanıtımıyla büyük ilgi gördü. Başrollerini Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un paylaştığı dizi, etkileyici bir aşk hikayesini masalsı bir dille anlatıyor. İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında detaylar:

Bir Gece Masalı Konusu

Bir Gece Masalı, komiser Mahir (Burak Deniz) ile Yörük kızı Canfeza'nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) arasında geçen imkânsız aşkı konu alıyor. Hikaye, Pamukkale'den başlayıp İstanbul'daki Asaf Bey konağına kadar uzanan bir yolculuğu masalsı bir anlatımla ekrana taşıyacak. Bu aşk öyküsü, kültürel ve coğrafi engellerle dolu bir yolculuğu içerirken, izleyicilere duygusal ve etkileyici anlar sunmayı vaat ediyor.

Bir Gece Masalı Oyuncu Kadrosu

Dizinin geniş ve etkileyici oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Burak Deniz
Su Burcu Yazgı Coşkun
Gürkan Uygun
Mesut Akusta
Rüçhan Çalışkur
Kenan Bal
Yıldız Kültür
Özlem Türkad
Eren Vurdem
İrem Altuğ
Kerem Aslanoğlu
Emel Çölgeçen
Ecem Çalhan

Nazan Diper
Bir Gece Masalı, zengin kadrosu ve etkileyici konusu ile ekranlara damgasını vurmaya hazırlanıyor. Dizinin yayın tarihi ve detayları hakkında daha fazla bilgi ilerleyen günlerde açıklanacak.