Bakan Tekin'den ülkeler arası iş birliği görüşmesi Bakan Tekin'den ülkeler arası iş birliği görüşmesi

Şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alan Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi, 24 Kasım 2023'te sinemaseverlerle buluştu. Murat Onbul'un yönetmenliğinde çekilen film, Aybüke Öğretmen'in fedakarlığını ve mücadelesini ekranlara taşıyor. İşte filmin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında detaylar.

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben – Film Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, 24 Kasım 2023 tarihinde vizyona giren ve Türk sinemasının dikkat çeken yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği dram türündeki film, Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini beyazperdeye taşıyor. TRT ve Bee Yapım’ın ortak yapımı olan bu film, özellikle Aybüke Öğretmen’in hayatını ve mücadelesini anlatmasıyla izleyiciler üzerinde derin bir etki bırakıyor.

Filmin Konusu

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, 9 Haziran 2017’de Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısına uğrayarak 22 yaşında şehit düşen öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayatını anlatıyor. Film, Aybüke Öğretmen’in öğretmenlik serüvenini, bölgedeki zorlukları ve terör saldırısının ardından yaşananları etkileyici bir şekilde beyazperdeye taşıyor. Aybüke Yalçın’ın cesur ve fedakar duruşunu vurgulayan film, izleyicilere güçlü bir dram deneyimi sunuyor.

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben Oyuncuları

Nihayet Şahin - Aybüke Yalçın
Caner Kurtaran - Sadık Yalçın (Aybüke'nin Babası)
Zeynep Kankonde - Zeynep Yalçın (Aybüke'nin Annesi)
Engin Hepileri - Kaymakam
Cansel Elçin
Murat Han
Turgay Tanülkü
Aslıhan Kapanşahin
Gizem Arıkan - Tuğçe
Ahmet Eren Yıldız
Aysima Zeynep Erişir - Aybüke Yalçın'ın Küçüklüğü
Buse Pehlivan
Doğukan Çevik
Ercüment Çırak
Gülşah Yavuz
Musab Doğan
Mustafa Keser
Necib Karakaya
Onur Yenidünya
Uluç Avcı
Zeliha Kendirci

Film Hakkında Genel Bilgi

Yönetmen: Murat Onbul
Senaryo: Uğur Kılıç ve Ozan Bodur
Yapımcı: TRT ve Bee Yapım
Tür: Dram
Vizyon Tarihi: 24 Kasım 2023

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmi, Aybüke Yalçın’ın yaşamını ve mücadelesini özetleyen etkileyici bir yapım olarak, izleyicileri derinden etkileyecek bir dram sunuyor. Film, hem Aybüke Öğretmen'in hayatına ışık tutuyor hem de toplumsal değerleri ve fedakarlığı vurguluyor.