Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. 29 Ekim tarihinde dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizi takipçileri, karakterlerin yaşamlarındaki gelişmeleri ve olayların nasıl ilerleyeceğini öğrenmek için sabırsızlanıyor. Peki, Bahar dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Bahar Yeni Bölüm Yayınlanacak Mı?
Evet, Bahar dizisinin yeni bölümü 29 Ekim Salı günü saat 20:00'de Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizinin 22. bölümü, heyecan dolu gelişmelerle devam edecek.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ali Durgun kimdir? Kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ali Durgun kimdir? Kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

29 Ekim’de Bahar Var Mı?
Bahar dizisinin 22. bölümü 29 Ekim 2024 tarihinde yayınlanacak. İzleyiciler, bu yeni bölümde yaşanacak olayları büyük bir merakla bekliyor.

Bahar Yeni Bölümde Neler Olacak?

Show TV'nin MF Yapım imzalı dizisi Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? dizisinin 22. bölümü için yayınlanan tanıtımda, Aziz Uras ve Seren’in evliliğine izin veren Efsun’un, “Her şey benim istediğim gibi olacak” sözü dikkat çekti. İsteme töreni esnasında yaşanacak olaylar merak konusu olurken, Bahar ve Timur’un çocuklarının velayeti için girecekleri savaşın ilk işaretleri verildi.