Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Çorum'a yaptığı ziyaretle partisinin teşkilatı ve Cumhur İttifakı ortaklarıyla bir araya geldi. Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın tarafından düzenlenen kahvaltı programında, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay ve BBP İl Başkanı Av. Özkan Yandım'ın yanı sıra, ilçe başkanları ve diğer partililer de hazır bulundu. Destici, ziyaret sırasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Destici, Çorum ziyareti kapsamında, partisinin Çorum teşkilatı ve Cumhur İttifakı ortaklarından Ak Partililer tarafından ağırlandı.

Konya'nın Ahırlı İlçesinde Şok Gelişme: Belediye Başkanı Ali Üzlük İYİ Parti'den İstifa Etti Konya'nın Ahırlı İlçesinde Şok Gelişme: Belediye Başkanı Ali Üzlük İYİ Parti'den İstifa Etti

Destici onuruna Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın tarafından düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yanısıra AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Baki Kartancı, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Av. Özkan Yandım, Merkez İlçe Başkanı Koray Tutkun, Gülşehri Belediye Başkanı Şakir Yıldırım, Alperen Ocakları İl Başkanı İnan Aktaş, ve ilçe başkanları katıldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Çorum'da gerçekleştirdiği ziyaretle partisinin teşkilatı ve Cumhur İttifakı ortaklarıyla bir araya geldi. Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında, Destici ve diğer partililer, yerel siyaset ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundular. Destici, birlik ve beraberlik mesajları vererek Çorum'daki partililerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Yayla Haber