Petrol fiyatlarındaki hareketliliğe bağlı olarak akaryakıt fiyatları değişmeye devam ediyor. 6 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde benzin fiyatında büyük bir indirim bekleniyor.

Huawei, yenilikçi ürünlerini İspanya'da tanıttı Huawei, yenilikçi ürünlerini İspanya'da tanıttı

Benzine 1,73 TL İndirim Geliyor
25 Temmuz’da motorin fiyatı için 1,47 TL indirim yapılmıştı. Bugün ise benzin fiyatı için sevindirici bir haber geldi. Litresi 45 TL seviyelerinde olan benzine, 6 Ağustos 2024 Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 73 kuruş indirim yapılması bekleniyor. Bu indirimle birlikte benzin fiyatları, mazot fiyatına iyice yaklaşacak.

 Motorin Fiyatlarında Değişiklik Yok
Motorin grubunda ise şimdilik herhangi bir indirim ya da zam haberi bulunmuyor. Motorin kullanıcıları için fiyatlar, bir süre daha mevcut seviyelerde kalacak.

Petrol fiyatlarındaki değişiklikler nedeniyle akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar, benzin fiyatlarında büyük bir indirimle sonuçlandı. 6 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olacak 1,73 TL'lik indirim, benzin fiyatlarını mazot fiyatlarına yaklaştıracak. Bu gelişme, hem sürücüler için sevindirici bir haber hem de ekonomik açıdan önemli bir etki yaratacak. Motorin fiyatlarında ise şimdilik bir değişiklik beklenmiyor.