Beşiktaş'ın Ajax ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı için tarih ve yer bilgileri bekleniyor.

UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Ajax Maçı Ne Zaman?
UEFA Avrupa Ligi 2024-2025 sezonunun grup aşamasında Beşiktaş ve Ajax arasında oynanacak maçın tarihi ve yeri henüz resmi olarak açıklanmadı. Maçın kesin tarihi ve yeri UEFA tarafından duyurulduğunda bilgiler güncellenecektir. Takipte kalmak için UEFA'nın resmi web sitesini ve Beşiktaş'ın resmi duyurularını kontrol edebilirsiniz.

UEFA Avrupa Ligi Ajax Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?
UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki maçlar 25 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve 30 Ocak 2025 tarihinde sona erecek. Beşiktaş'ın Ajax ile oynayacağı maçın kesin saati ve kanalı, maçın tarihi açıklandığında UEFA'nın ve ilgili yayıncıların resmi kanallarından öğrenilebilir.

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi
UEFA Avrupa Ligi 2024-2025 sezonu grup kura çekimi, 30 Ağustos 2024 Cuma günü saat 14.00'te Monako'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirildi. Kura çekimi, UEFA'nın resmi web sitesinden canlı olarak yayınlandı.

Kura Çekimi Tarihi: 30 Ağustos 2024
Saat: 14:00 (TSİ)
Kanal: UEFA'nın resmi web sitesi
Avrupa Ligi Gruplarındaki İlk Maçlar
UEFA Avrupa Ligi 2024-2025 sezonunun grup aşaması maçları, 25 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve 30 Ocak 2025 tarihinde sona erecek. Beşiktaş'ın ve Ajax'ın oynayacağı maçlar, bu tarihler arasında gerçekleşecektir.

İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı

Maç Yayın Bilgileri
Beşiktaş'ın Ajax ile oynayacağı maçın yayın kanalı ve saati, maç tarihinin açıklanmasının ardından güncellenecektir. Maçın yayın haklarını sahip olan kanal bilgileri ve saat detayları, UEFA'nın resmi duyuruları ve spor yayıncılarının programları üzerinden takip edilebilir.

Özetle, Beşiktaş ve Ajax arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçının tarihi ve yeri henüz belirlenmemiştir. Detaylar UEFA'nın resmi duyurularında ve spor medya kaynaklarında paylaşılacaktır.