Beşiktaş, genç futbolcu Demir Ege Tıknaz'ın Rio Ave’ye kiralandığını duyurdu. 2024-25 sezonunun sonuna kadar Portekiz’de forma giyecek olan Tıknaz, Beşiktaş’ın altyapısından yetişmiş bir yetenek. Kiralık transferin detayları ve beklentiler haberimizde.

Beşiktaş’ın Genç Yeteneği Portekiz’e Transfer Oldu

Beşiktaş, genç futbolcusu Demir Ege Tıknaz’ın sezon sonuna kadar Portekiz’in Rio Ave kulübüne kiralandığını duyurdu. 20 yaşındaki yetenek, Beşiktaş'ın altyapısından yetişmiş olup, şimdi kariyerine Avrupa’da devam edecek.

Tıknaz, Rio Ave’de Yeni Bir Başlangıç Yapacak

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada, Demir Ege Tıknaz’ın 2024-25 sezonu sonuna kadar Rio Ave kulübüne kiralandığı belirtildi. Kulüp, genç futbolcunun yeni kulübünde başarılı olacağına inandıklarını ve kendisine başarılar dilediklerini ifade etti.

Beşiktaş’tan Destek ve Başarı Dilekleri

Çorum Belediyesi'nden Çorum FK'ya kalıcı gelir! Çorum Belediyesi'nden Çorum FK'ya kalıcı gelir!

Açıklamada, "Altyapımızdan yetişen profesyonel futbolcumuz Demir Ege Tıknaz, 2024-25 sezonu sonuna kadar Portekiz’den Rio Ave kulübüne geçici transfer olmuştur. Kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Demir Ege Tıknaz’a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Demir Ege Tıknaz’ın Rio Ave’deki performansı, Beşiktaş ve futbolseverler tarafından yakından takip edilecek.