Beşiktaş, Lugano ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında galibiyet peşinde. Maçın heyecanı, Exxen platformundan canlı olarak izlenebilecek. Maçı kaçırmak istemeyenler için Beşiktaş Lugano maçı canlı Exxen linki

Beşiktaş - Lugano Maçı Nasıl İzlenir?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşıyor. İlk maçta 3-3 berabere kalan siyah-beyazlılar, rövanş karşılaşmasında galibiyet arıyor. Maç, 29 Ağustos 2024 saat 21:00'de başlayacak ve Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak. İşte Beşiktaş - Lugano maçını Exxen'den nasıl izleyebileceğiniz ve üyelik detayları:

Beşiktaş - Lugano Maçı Exxen'den Nasıl İzlenir?

Exxen Üyeliği Oluşturun: Maçı izleyebilmek için Exxen'e üye olmanız gerekmektedir. Exxen'in resmi web sitesinden veya uygulamasından Ad, Soyad ve E-Posta bilgilerinizi girerek ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz deneme, yeni üyelikler için geçerlidir.

Spor Paketini Satın Alın: Beşiktaş - Lugano maçı, Exxen'in spor paketinde yer alıyor. Spor paketini ek bir ücret karşılığında satın almanız gerekebilir. Üyeliğinize bağlı olarak spor paketi seçeneklerini değerlendirin.

Exxen Uygulamasını İndirin: Maçı izleyeceğiniz cihazda Exxen uygulamasını indirin. Exxen, mobil cihazlar (iOS ve Android) ve akıllı TV'ler için uygulamalar sunmaktadır. Alternatif olarak, bilgisayarınızdan Exxen'in web sitesine erişebilirsiniz.

Canlı Yayına Erişim: Maç günü geldiğinde, Exxen uygulamasına giriş yapın ve canlı yayın sekmesinden Beşiktaş - Lugano maçını seçerek izlemeye başlayın.

Exxen Üyelik Ücretleri

Reklamlı Aylık Paket: 160.90 TL
Reklamsız Aylık Paket: 223.90 TL

Exxen + ExxenSpor Abonelik Paketleri:

Balıkesir Ayvalık'ta plaj voleybolu başladı Balıkesir Ayvalık'ta plaj voleybolu başladı

Reklamlı Aylık Paket: 327,90 TL
Reklamsız Aylık Paket: 390.90 TL

Tek Maç Üyeliği Var mı?

Exxen'de tek maç üyelik paketi bulunmamaktadır. Beşiktaş - Lugano maçı, Exxen Spor abonelikleri üzerinden izlenebilir ve tek maç olarak satın alınamaz.

Bu bilgilerle, Beşiktaş - Lugano maçını kaçırmadan Exxen üzerinden izleyebilirsiniz. Maç saatine kadar üyelik işlemlerinizi tamamlamayı unutmayın!

Beşiktaş Lugano maçını canlı izle