Beşiktaş, Lugano ile kritik bir rövanş maçına çıkarken, maçın yayın kanalı hakkında soru işaretleri var. TRT, Avrupa kupalarının yayın haklarını almış olmasına rağmen, eleme turları bu hakların kapsamına dahil değil. Bu nedenle Beşiktaş’ın Lugano karşılaşması TRT'de yayınlanmayacak ve maç Exxen'den canlı olarak yayınlanacak. Detaylar haberimizde.

Beşiktaş - Lugano TRT'de mi? Beşiktaş - Lugano Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre'nin Lugano takımıyla yapacağı rövanş maçı, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte detaylar:

Maç Tarihi ve Saati

Sivasspor’da, Konyaspor maçının hazırlıkları sürüyor Sivasspor’da, Konyaspor maçının hazırlıkları sürüyor

Beşiktaş ile Lugano arasındaki kritik rövanş maçı 29 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştirilecek mücadele saat 21.00'de başlayacak. Maçın hakemliğini Romanyalı Radu Petrescu üstlenecek.

Beşiktaş - Lugano Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Beşiktaş - Lugano maçı, Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak. Maçın TRT'den yayınlanmaması, yayın haklarıyla ilgili bazı detaylardan kaynaklanıyor.

TRT Neden Maçı Yayınlamıyor?

TRT, 2024-2025 sezonu itibarıyla Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin yayın haklarını 3 yıllığına almıştı. Ancak bu haklar, yalnızca grup aşamaları ve sonrasındaki turlar için geçerli. Eleme turları bu kapsamda yer almadığından, Beşiktaş - Lugano maçının TRT'den yayınlanmaması durumuyla karşılaşıldı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunu geçmesi durumunda, grup aşamasındaki maçlar TRT'den şifresiz olarak yayınlanacak.