Beşiktaş, Lugano karşısında Avrupa Ligi'nde grup aşamasına geçmek için son bir hamle yapacak. Rövanş maçının saati ve canlı yayın bilgileri netleşti. Temsilcimizin maçı EXXEN platformunda yayınlanacak. İşte maç saati ve diğer önemli ayrıntılar.

Beşiktaş - Lugano Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında İsviçre temsilcisi Lugano'yu konuk edecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde detaylar netleşti. İşte Beşiktaş-Lugano maçıyla ilgili merak edilen tüm bilgiler:

Maç Tarihi ve Saati

Beşiktaş ile Lugano arasındaki UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı, 29 Ağustos 2024 Perşembe günü oynanacak. Karşılaşma 21.00'de başlayacak.

Maç Yayın Bilgileri

Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı Bülent Uygun’dan asker selamlı ’Gaziler Günü’ mesajı

Maç, EXXEN platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen futbolseverler, EXXEN'e abone olarak karşılaşmayı takip edebilirler.

Maçı Yönetecek Hakem

Mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonu'ndan Radu Petrescu yönetecek.

Maçın Önemi ve Sonuçlar

İlk maçta İsviçre'de oynanan karşılaşma 3-3 berabere sona ermişti. Rövanş maçında galip gelen takım, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına yükselecek. Beraberlik durumunda ise uzatma süreleri ve gerekirse penaltı atışları galibi belirleyecek. Mağlup olan takım ise Avrupa macerasına UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek.

Beşiktaş'ın Durumu

Beşiktaş, deplasmanda oynanan ilk maçta 3-1 öne geçmesine rağmen, Lugano'nun peş peşe bulduğu gollerle maç 3-3 berabere sonuçlanmıştı. Bu sonuç, siyah-beyazlı ekibin bu sezonki ilk resmi galibiyetsiz maçı oldu. Önceki maçlarda ise Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 yenmiş ve ligde Samsunspor'u 2-0, Antalyaspor'u ise 4-2 mağlup etmişti.

Sakatlık Durumu

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Necip Uysal, karşılaşmada görev alamayacak. Necip, antrenmanda yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle cerrahi operasyona tabi tutulmuştu.