Transfer döneminde adından sıkça söz ettiren Beşiktaş, bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Suudi Arabistan’ın Al Nassr kulübünde forma giyen Sadio Mane için Beşiktaş ile Al Nassr arasında görüşmeler başladı. Mane, Beşiktaş’a transfer olmayı ciddi olarak düşünüyor.

Kadıköy’de oynanacak derbi cep yakacak! Kadıköy’de oynanacak derbi cep yakacak!

Beşiktaş, Sadio Mane Transferinde İddialı Adımlar Atıyor!

Yaz transfer döneminde yaptığı flaş hamlelerle dikkat çeken Beşiktaş, dünyaca ünlü futbolcu Sadio Mane'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübünde forma giyen yıldız futbolcunun, Beşiktaş'a transferiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Başkanlar Bir Araya Geldi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan'a giderek, Al Nassr Başkanı Musalli El-Muammer ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, iki kulüp arasında transferlerde karşılıklı kolaylık sağlanması konusunda prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Arat, bu görüşmede Mane'nin transferi için de El-Muammer’den destek talep etti.

Mane'nin Beşiktaş'a İlgisi Büyük

Al Nassr'da forma giyen Sadio Mane'nin, Suudi Arabistan kulübünde gözden çıkarıldığı ve artık burada oynamak istemediği iddia ediliyor. Mane’nin, kariyerine Müslüman bir ülkede devam etme arzusunun olduğu ve bu nedenle Beşiktaş’a sıcak baktığı gelen haberler arasında.

34 Gole Katkı Sağladı

Beşiktaş taraftarı, dünyaca ünlü futbolcu Sadio Mane'nin takıma katılması için heyecanla bekliyor. Mane, Al Nassr formasıyla çıktığı 52 maçta 19 gol ve 15 asist ile toplamda 34 gole katkı sağlayarak büyük bir performans sergiledi.

Beşiktaş’ın Mane transferindeki ilerlemeleri ve nihai sonuç, futbolseverler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.