Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Daniel Amartey, Eyüpspor'la yapılan transfer görüşmelerinde anlaşmazlık yaşadı. Bu gelişme, futbolcunun Beşiktaş'taki geleceğini nasıl etkileyecek? Ayrıntılar burada!

Beşiktaş'tan Ayrılacak mı? Daniel Amartey ile İlgili Son Gelişmeler
Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Daniel Amartey ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Eyüpspor ile Görüşmeler Sonuçsuz Kaldı
Muhabirimiz Tayfun Akkaya'nın aktardığına göre, Ganalı oyuncu Daniel Amartey, Eyüpspor ile görüşme halinde idi. Ancak son gelen bilgilere göre, Eyüpspor ile Amartey arasındaki görüşmeler sonuçsuz kaldı. 29 yaşındaki futbolcunun, Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor ile anlaşamadığı ve görüşmelerin sonlandırıldığı belirtildi.

Balıkesir Ayvalık'ta plaj voleybolu başladı Balıkesir Ayvalık'ta plaj voleybolu başladı

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den Açıklama
Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Daniel Amartey, Vincent Aboubakar ve Alex Oxlade-Chamberlain gibi yollarını ayırmak istedikleri futbolcular hakkında açıklamalarda bulundu. Yücel, "İlgili arkadaşlar görüşmeleri sürdürüyorlar. Oyuncuların karakterleri de çok önemli. Yollarımızı sorunsuz ayırdığımız yabancılarımız oldu ama bu oyuncular kulüp de bulsak bir şekilde gitmek istemiyor." şeklinde konuştu.

Daniel Amartey'in Beşiktaş Performansı
Geçen sezon başında bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olan Daniel Amartey, siyah-beyazlı formayla 27 maça çıktı ve 1 gol attı. Ancak yeni sezonda Beşiktaş kadrosunda düşünülmeyen futbolcu, kulüp arayışına devam ediyor.