Ankara

Beslenme ve Diyet Uzmanı Güneş: "Et tüketimini 1 öğünle sınırlı tutun"

ACIBADEM ANKARA HASTANESİ BESLENME VE DİYET UZMANI RENAN GÜNEŞ, “ET TÜKETİMİNİ SADECE 1 ÖĞÜN İLE SINIRLI TUTMAK, SAĞLIKLI PİŞİRME YÖNTEMLERİYLE PİŞİRMEK VE YANINDA BOL C VİTAMİNİ İÇEREN BESİNLERLE BERABER YEMEK ETİN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE TÜKETİLMESİNE YARDIMCI OLACAKTIR” DEDİ. (RENAN GÜNEŞ)

Abone Ol

Acıbadem Ankara Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Renan Güneş, "Et tüketimini sadece 1 öğün ile sınırlı tutmak, sağlıklı pişirme yöntemleriyle pişirmek ve yanında bol C vitamini içeren besinlerle beraber yemek...

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }