Yemek

Beyran Çorbası tarifi: MasterChef’te gündeme gelen Antep’in lezzetli çorbasının tarifi

Gaziantep mutfağının en meşhur lezzetlerinden biri olan Beyran çorbası, özellikle sabah kahvaltısında tüketilen, doyurucu ve lezzetli bir çorbadır. MasterChef yarışmasında dokunulmazlık oyunu için hazırlanan Beyran çorbası, baharatlı ve etli yapısıyla soğuk kış günlerinde iç ısıtıyor. Peki, Beyran çorbası nasıl yapılır, hangi malzemeler kullanılır? İşte detaylarıyla tarifi…

Abone Ol

Beyran Çorbası Malzemeleri

300 gram kuzu gerdan veya kaburga eti
1 su bardağı pirinç
6-8 su bardağı su (et suyu için)
4-5 diş sarımsak
1 yemek...

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }