Sosyal medyada büyük bir heyecanla beklenen 'Bir Gece Masalı' dizisinin fragmanı nihayet yayınlandı. ATV’de 3 Eylül Salı akşamı yayınlanacak ilk bölüm öncesi, dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında tüm detaylar burada. Yeni dizinin nasıl bir hikaye sunacağı ve kimlerin rol alacağı hakkında bilgiler haberimizde.

Bir Gece Masalı Fragmanı Yayında! İlk Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Yeni Ankara Adalet Sarayı'nın temeli atıldı Yeni Ankara Adalet Sarayı'nın temeli atıldı

Bir Gece Masalı dizisi merakla bekleniyor! ATV ekranlarında Salı akşamları yayınlanacak olan bu yeni dizi, 3 Eylül Salı akşamı ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. Dizinin fragmanı da izleyicilerle paylaşıldı. İşte dizinin detayları, konusu ve oyuncu kadrosu hakkında bilmeniz gerekenler:

Bir Gece Masalı Konusu Nedir?

Bir Gece Masalı dizisinin hikayesi, babası görevdeyken Denizli'de bir suikast sonucunda şehit edilen Mahir'in intikam arayışını konu alıyor. Mahir, yirmi yıl sonra bir komiser olarak babasının katilinden hesap sormak üzere şehre döner. Ancak, ilk gün mistik bir Yörük kızı olan Şehrazad'a aşık olur. Şehrazad'ın adını bilmemekle birlikte ona "Şehrazad" ismini takar. Bu aşkın yanı sıra, Mahir babasının katili Kürşat Kilimci'nin izini sürerken, Kürşat'ın kızının düğününde beklediği fırsatı yakalayacağını anlar. Ancak, bu düğün Mahir'in hayatının sonsuza kadar değişeceği ve bir gece masalının başlayacağı yer olacaktır.

Bir Gece Masalı Oyuncuları Kimler?

Burak Deniz - Mahir Yılmaz
Su Burcu Yazgı Coşkun - Şehrazad
Gürkan Uygun - Kürşat Kilimci
Mesut Akusta - Raşit Kara
Rüçhan Çalışkur - Afet Yılmaz
Kenan Bal - Asaf Yılmaz
Yıldız Kültür - Yıldız Kültür
Özlem Türkad - Süreyya Yılmaz
Eren Vurdem - Selim Allame
İrem Altuğ - Sevde Yılmaz
Kerem Aslanoğlu - Ferman Yılmaz
Emel Çölgeçen - Gülizar Yılmaz
Ecem Çalhan - Sıla Haroğlu
Nazan Diper - Maviş Dadı

Bir Gece Masalı dizisinin fragmanı ve ilk bölüm detayları hakkında daha fazla bilgi edinmek için ATV ekranlarını takip etmeyi unutmayın!