Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) 2024 Yılı Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı ve Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği 2024 Ekim Ayı Encümen ve Meclis Toplantıları, Tokat’ta gerçekleştirildi. Toplantılarda bölgesel kalkınma ve gelişim için önemli kararlar alındı.

OKA Yönetim Kurulu Toplantısı Tokat’ta Gerçekleşti
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA)'nın 2024 yılı Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Çorum Valisi Ali Çalgan başkanlığında ve Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya ayrıca Samsun Valisi Orhan Tavlı, Amasya Valisi Önder Bakan ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri de katılım sağladı. Bölgesel kalkınma amaçlı stratejiler ve projeler üzerinde görüş alışverişi yapılan toplantıda önemli kararlar alındı.

28 Ekim tam gün mü, yarın gün mü tatil? 28 Ekim Pazartesi okullar var mı? 28 Ekim tam gün mü, yarın gün mü tatil? 28 Ekim Pazartesi okullar var mı?

Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği Ekim Ayı Toplantısı
Toplantılar kapsamında ayrıca, Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği 2024 Ekim Ayı Encümen ve Meclis Toplantıları da Tokat’ta yapıldı. Toplantıya, Birlik Başkanı olan Amasya Valisi Önder Bakan başkanlık ederken, ev sahipliğini Tokat Valisi Abdullah Köklü üstlendi. Çorum Valisi Ali Çalgan ve Birlik Üyelerinin de katıldığı toplantıda, bölgesel kalkınma ve çevresel gelişim konuları ele alındı.

Çorum’dan Katılım
Toplantılara Çorum’dan ayrıca Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Fatih Temur da katıldı. Çorum heyeti, bölgesel kalkınma için alınan kararlara katkıda bulundu ve Çorum’un kalkınma sürecindeki öncelikleri değerlendirildi.