Fatih Erbakan'dan Ekrem İmamoğlu'na Destek: "Yargılama Adil Olmalı" Fatih Erbakan'dan Ekrem İmamoğlu'na Destek: "Yargılama Adil Olmalı"

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Çorum İl Kongresi, BTP Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş’ın katılımıyla Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Coşkulu bir atmosferde yapılan kongrede, BTP'nin yeni il başkanı Mehmet Ali Tanık oldu.

Kongrenin Divan Başkanlığını BTP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Pak üstlendi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, BTP’nin kurucu lideri merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ın vefatının 5. yılına özel hazırlanan anma videosuyla devam etti.

Genel kurulun ardından yapılan seçimde Mehmet Ali Tanık, BTP Çorum İl Başkanı olarak seçildi. Yeni yönetim kurulunda ise Mustafa Ertürk Acar, Hüseyin Akmaz, Salih Akın, Serdar Erdoğan, Şaban Demir, Emrah Akdeniz ve Tayfun Kavukçu yer aldı.

Ayrıca, büyük kongre delegeleri olarak Mehmet Ali Tanık, Abdullah Şahin, Sinan Avşar, Yasin Yıldırım ve Hasan Hüseyin Afşar belirlendi. Yeni yönetimin Çorum’da aktif bir teşkilatlanma süreci yürütmesi bekleniyor.