Burcu Kara Ameliyat Oldu: "Uzun Zamandır Kafamda Benimle Yaşayan Bir Arkadaştan Kurtuldum"

Oyuncu Burcu Kara, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla ameliyat olduğunu duyurdu. Kara, "Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum" dedi ve ameliyat sürecine dair detayları paylaştı.

X72 Fw Oc7Z Uu L O Ljkrb Bk2 Q

Yönetmen İsmail Güneş: "Sanat, insanları birbirine dost etmeli, düşman değil" Yönetmen İsmail Güneş: "Sanat, insanları birbirine dost etmeli, düşman değil"

"Hastane Önlüğüyle Fotoğraf Koyarsan, Sonrasını Göze Almalısın"

Burcu Kara, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Tabii hastane önlüğüyle fotoğraf koyarsan, sonrasını göze almalısın. Eee; hayat hep iyi, güzel ve sağlıklı anlardan ibaret değil, her şey insanlar için değil mi? Ben de olduğu gibi biriyim. Zaten alışıksınız filtresiz hallerime. Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum dün. Son bir yılda çok büyümeye ve bizi düşündürmeye başlamıştı. Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı. Bayağı araştırdık, konuştuk, görüştük hocalarla. Sonra üşenmedik Ankara'ya geldik ve Hakan hocayı bulduk."

"Tavır Hayatta Her Şeydir Benim İçin"

Burcu Kara, ameliyat sürecinde doktorunu titizlikle seçtiğini belirterek, "Tavır hayatta her şeydir benim için. Bir lafı yüzünden, doğumuma iki gün kala doktorunu değiştirmiş insanım ben. Şu anda da iyi ki böyle bir karar vermişim. Konuştuğumuz tüm riskleri atlattık beraber. Kendisine, ekibine ve tüm hastane çalışanlarına büyük saygı ve teşekkürlerimle. Arayan, soran, yazan tüm sevdiklerime de teşekkür edip cevap vermiş olayım. Hepimize sağlıklı bir ömür dilerim." dedi.

Dpdh Rp Lfkkm26Ux Rf S K Mm Q

Burcu Kara'nın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Oyuncu Burcu Kara'nın ameliyat sonrası sağlık durumu iyiye gidiyor. Kara, paylaşımında tüm risklerin başarıyla atlatıldığını belirtti ve sağlık ekibine teşekkür etti. Ameliyatının detaylarını ve yaşadığı süreci içtenlikle paylaşan Kara, sosyal medyada takipçilerinden destek mesajları aldı.

Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Burcu Kara'nın ameliyat sonrası yaptığı açıklama, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük ilgi gördü. Paylaşımına yüzlerce beğeni ve yorum gelirken, hayranları oyuncuya geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kara'nın samimi açıklamaları ve ameliyat sürecine dair verdiği detaylar, takipçileri tarafından takdirle karşılandı.

3 G Ny W2X R A0Ub Ztq Hl Y L F A