Call of Duty serisinin yirmi birinci, Black Ops alt serisinin ise yedinci ana oyunu olan Call of Duty Black Ops 6, 25 Ekim 2024 itibariyle PC ve konsollarda oyuncularla buluştu. Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayımlanan bu aksiyon ve nişancı oyunu, PlayStation 5, Xbox Series X ve S, PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarına geldi. Xbox Game Pass aboneleri ise oyunu lansman günü itibariyle ücretsiz olarak erişime açtı.

90'lar Dönemine Odaklanan Casusluk Hikayesi

Türkiye’nin ilk ve tek patentli güvenlik duvarı geliştirildi Türkiye’nin ilk ve tek patentli güvenlik duvarı geliştirildi

Black Ops 6, 90’ların başında, Soğuk Savaş’ın sona erdiği ve ABD’nin tek süper güç olarak yükseldiği bir dönemde geçiyor. Oyuncular, Soğuk Savaş sonrası dönemin çalkantılı politik olaylarını deneyimleyerek, yüksek riskli soygunlar ve casusluk görevleriyle dolu bir maceraya atılacak.

Akıcı Hareket Mekanikleri ile Sınırları Zorlayın

Oyuna yeni eklenen “omnimovement” sistemi, oyuncuların dövüş hareketlerini kesintisiz bir şekilde birleştirerek savaş alanında tam hakimiyet kurmalarını sağlıyor. Bu yeni özellik, Black Ops 6’yı serinin en akıcı ve dinamik oyunlarından biri haline getiriyor.

Çok Oyunculu Mod ve Haritalar

Black Ops 6, başlangıçta 12 temel 6'ya 6 harita ve 4 Strike haritası (2'ye 2 ve 6'ya 6 oynanabilen) dahil olmak üzere 16 yeni harita sunuyor. Ayrıca, daha büyük ve ödüllendirici bir Prestij sistemiyle geri dönen Çok Oyunculu modda oyuncular, bu haritalarda yeteneklerini test edebilecekler.

Raunt Tabanlı Zombilerin Dönüşü

Oyuncuların favori modlarından olan Raunt Tabanlı Zombiler de Black Ops 6’da geri dönüyor. İlk olarak iki haritayla başlayan bu mod, zamanla genişleyerek daha fazla haritaya ev sahipliği yapacak.

Call of Duty Black Ops 6 Fiyatı ve Dil Desteği

Fiyat: Game Pass aboneleri için ücretsiz olan Black Ops 6, Steam’de 70 dolar (2.395 TL) fiyatla satışa sunulurken, Xbox ve PlayStation mağazalarında 2.799 TL’den satışa sunulmuştur.
Dil Desteği: Oyunda 14 farklı dil bulunmakla birlikte, Türkçe alt yazı veya arayüz desteği bulunmamaktadır.