Galatasaray, Esenler Erokspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanacak bu mücadelede Okan Buruk, ligde az forma şansı bulan oyuncularını değerlendirecek. Peki, Galatasaray-Esenler Erokspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

CANLI | Galatasaray-Esenler Erokspor Maçı Hangi Kanalda? (CANLI YAYIN BİLGİLERİ)

Süper Lig'e verilen milli arada Galatasaray, hazırlık maçında Esenler Erokspor ile karşı karşıya geliyor. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, milli takımda olan oyuncularından yoksun bir kadroyla sahaya çıkacak. Bu hazırlık maçı, Galatasaray’ın Çaykur Rizespor maçı öncesi son prova niteliğinde olacak. Peki, Galatasaray-Esenler Erokspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Maçın canlı yayınıyla ilgili tüm detaylar burada.

Galatasaray-Esenler Erokspor Maçı Ne Zaman?

Galatasaray ile Esenler Erokspor arasındaki hazırlık maçı, 8 Eylül Pazar günü saat 18.30'da başlayacak. Mücadele, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanacak. Galatasaray, ligdeki yoğun fikstür öncesinde bu maçı, kadrosundaki farklı oyuncuların form durumunu görmek için bir fırsat olarak değerlendiriyor.

Galatasaray-Esenler Erokspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Galatasaray-Esenler Erokspor hazırlık maçının canlı yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Kulüpten bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, maçın yayınlanması durumunda GSTV veya Galatasaray’ın resmi YouTube kanalından izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Galatasaray’ın Milli Ara Öncesi Durumu

Galatasaray, Süper Lig'de geride kalan haftalarda Adana Demirspor, Konyaspor ve Hatayspor karşısında oynadığı maçlardan üç puan çıkardı. Milli ara sonrasında ise sarı-kırmızılıları zorlu bir fikstür bekliyor. Takım, Süper Lig’de sırasıyla Rizespor, Gaziantep FK ve Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ayrıca Galatasaray, 25 Eylül'de ilk Avrupa maçında PAOK ile mücadele edecek.

Okan Buruk’tan Oyunculara Şans

Boluspor, Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını sürdürdü Boluspor, Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu hazırlık maçında ligde fazla süre alamayan oyuncularına şans vermeyi planlıyor. Özellikle yeni transferler ve genç oyuncular, Esenler Erokspor karşısında performanslarını sergileme fırsatı bulacak.

Galatasaray-Esenler Erokspor Maçına Dair Beklentiler

Galatasaray’ın Napoli’den transfer ettiği Osimhen gibi yeni transferlerinin takıma uyumu da bu maçta gözlemlenebilecek. Milli takımlarda bulunan futbolcular ise bu karşılaşmada yer almayacak. Takımın bu maçı kazanarak moral bulup, yoğun maç takvimi öncesi hazır bir görüntü çizmesi hedefleniyor.