Sert su, yüksek miktarda kalsiyum ve magnezyum tuzları içerir. Çaydanlıkta su kaynadıkça, bu mineraller çözünür ve su buharlaştıkça geride katı kireç kalıntıları bırakır. Sert su, kireç oluşumunun en yaygın nedenidir....
Çaydanlıktaki kireci kazıyıp atıyor! Yağ, kir ve pasa karşı inanılmaz etkili doğal karışım
Çay severlerin en büyük kabuslarından biri, çaydanlığın içinde biriken kireç tabakalarıdır. Bu beyaz ve sert kireç kalıntıları sadece çayınızın tadını bozmakla kalmaz, aynı zamanda çaydanlığınızın ömrünü de kısaltır. Peki, çaydanlıktaki kireç nasıl giderilir? İşte çaydanlığınızdaki kireci temizlemenin pratik ve etkili yöntemleri...
Bunlar da ilginizi çekebilir