Ünlü sunucu Ceyda Düvenci, Kıbrıs'ta düzenlenen ödül töreninde sahneye çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibine yaptığı şaka ile sosyal medyada büyük tepki topladı. "En az konuşana ödül vereceğiz" diyerek ekibe yaptığı şaka, gergin anlara neden oldu ve kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Mabel Matiz Harbiye konserlerine başladı Mabel Matiz Harbiye konserlerine başladı

Kıbrıs'ta düzenlenen ödül töreninde sunuculuk yapan ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, sahnede yaptığı bir şaka ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Ceyda Düvenci, bu sefer de ödül töreninde yaptığı bir şaka ile dikkatleri üzerine çekti. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibine sahnede yaptığı şaka, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı ve sosyal medyada olay oldu.

"En Az Konuşana Ödül"

Ödülünü almak için sahneye çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibine, "Ben sadece şunu söyleyeceğim, en az konuşana ödülü vereceğiz." diyerek şaka yapan Düvenci, sahnede büyük bir sessizliğe neden oldu. Bu esnada mikrofonu elinde tutan ekip üyelerinden Atakan Çelik, "O zaman iyi akşamlar diliyorum, sağ olun." diyerek tepki gösterdi. Mikrofonu arkadaşlarına uzatan Çelik'in ardından ekip üyeleri tek bir cümle kurmadan mikrofonu elden ele geçirip Düvenci'ye geri verdiler.

Cokguzelhareketler1431549820311Jpg S Ylz Zaz U0 25 N4 Gm J Yt K Q

Geri Adım Atmadılar

Duruma şaşıran Ceyda Düvenci, "Aaa bu kadar efektif olacağını bilmiyordum! Hayır olmaz olmaz, şaka yaptım olur mu öyle şey!" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı ancak ekip geri adım atmadı.

Sosyal Medya Ayağa Kalktı

Ödül törenindeki bu gergin anlar kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu. Twitter, Instagram ve Facebook'ta binlerce kullanıcı bu anları paylaşarak yorumlarda bulundu. Kullanıcılar, Düvenci'nin şakasının uygunsuz olduğunu belirterek eleştirilerde bulundular.