CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, beraberindeki İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarları ile birlikte Çorum Valisi Zülkif Dağlı’yı ziyaret etti. Görüşmede köylerin sorunları ve kırsal kalkınma projeleri hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı. Vali Dağlı, köylerin gelirlerinin artırılmasına yönelik çalışmaların artırılacağını belirtti.

Çorum Belediyesi'nden 3 Bin 740 Öğrenciye 3.7 Milyon TL Kırtasiye Yardımı Çorum Belediyesi'nden 3 Bin 740 Öğrenciye 3.7 Milyon TL Kırtasiye Yardımı

Ziyarete; Eskiköy Muhtarı Turabi Üreyen, Esençay Muhtarı Veli Alev, Kızılpınar Muhtarı Ekrem Uyar, Acıpınar Muhtarı Memduh Arıcı, Öksüzler Muhtarı Hüseyin Çoban, Arslanköy Muhtarı Seçkin Demirel, Erdek Muhtarı Kenan Çıtak, Çalyayla Muhtarı Mustafa Güreli, Dutçakallı Muhtarı Erdal Karabadan, İl Genel Meclis üyeleri Ümit Er ve Ömer Boyraz katıldı.

Ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan Milletvekili Tahtasız, “Sayın Valimize köylerimizin içme suyu, tarımsal sulama ve yol sorunları başta olmak üzere köylerimizin kırsal kalkınma projelerinden daha fazla destek almasını sağlayacak projelerin çoğaltılması üzerine muhtarlarımızın taleplerini birlikte aktardık.

Muhtarlarımızın taleplerine olumlu ve yapıcı yaklaşan Valimiz, özellikle köylerin gelirlerin artırılmasına yönelik çalışmaları artıracaklarını ifade ettiler” dedi.

Vali Dağlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tahtasız, muhtarlar ve il genel meclis üyelerine teşekkür etti.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarları ile makamında gerçekleştirdiği görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Dağlı, köylerin sorunlarına yönelik talepleri dikkate alacaklarını ve köylerin gelirlerinin artırılmasına yönelik çalışmaları artıracaklarını belirtti. Milletvekili Tahtasız ve muhtarlar, Vali Dağlı'nın yapıcı yaklaşımından dolayı teşekkür ederek, köylerin kırsal kalkınma projelerinden daha fazla destek almasını sağlayacak projelerin çoğaltılacağını umduklarını ifade ettiler.

Kaynak: Yayla Haber