Ayağıbüyük Köyü’nün Meşhur Üzümleri Pazarlarda: Baba-Oğul Çiftinin Başarı Hikayesi Ayağıbüyük Köyü’nün Meşhur Üzümleri Pazarlarda: Baba-Oğul Çiftinin Başarı Hikayesi

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, beraberindeki partililerle birlikte Yörüklü Köyü’nü ziyaret etti. Köy yollarıköstebek yuvasına benzeten Tahtasız, köy muhtarı ve vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde, köylülerin 22 yıldır hizmet alamadıklarını dile getirdi. Tahtasız, köyün yol ve altyapı sorunlarının çözülmesi için çağrıda bulundu.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız beraberinde partililerle birlikte Sungurlu’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Sungurlu Belediyesi, Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Tahtasız, daha sonra Yörüklü Köyü’ne gitti. Muhtar ve vatandaşlarla sohbet eden ve onların dilek ve isteklerini dinleyen Milletvekili Tahtasız, “Yörüklü Köyü Muhtarı Hacı Gökçetin’in eşliğinde köstebek yuvasına dönen yollarda incelemede bulunduk. AKP Sungurlu İl Genel Meclisi Fehmi Vargeloğlu’na verdikleri sözlerin takipçisi olmaya davet ediyoruz. Köylülerimiz 22 yıldır iktidarı desteklediklerini ancak hizmet alamadıklarını söylüyor” ifadelerini kullandı.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ın Yörüklü Köyü’ne yaptığı ziyaret, köy yollarının ve altyapısının içler acısı durumunu gözler önüne serdi. Tahtasız’ın köy muhtarı ve vatandaşlarla yaptığı görüşmeler, köylülerin 22 yıllık hizmet bekleyişini bir kez daha gündeme taşıdı. Tahtasız’ın bu konudaki duyarlılığı ve çözüm arayışları, Yörüklü Köyü’nün yol ve altyapı sorunlarının çözülmesine yönelik umutları artırdı.