Balkondan düşen 16 yaşındaki genç ağır yaralandı Balkondan düşen 16 yaşındaki genç ağır yaralandı

CHP'li üye Doğan Öksüz'ün Çorum Belediyesi'nin il genelinde toplam 23 klimalı otobüs durağından bir tanesinin dahi sadece üç mahallede hiç bulunmadığı eleştirilerini 'ayrımcılık yapmak' olarak değerlendiren Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, göreve geldikleri günden bugüne kadar hiçbir zaman böyle bir uygulama içinde olmadıklarını savundu. Aşgın, bazı bölgelere yapılan alt yapı hizmetlerinden örnekler vererek, Doğan Öksüz'ü sert bir üslupla kınadığını ifade etti.
CHP'li üye Doğan Öksüz'ün, Aşgın'ın 'ayrımcılık' değerlendirmesini asla kabul etmeyerek karşılık vermesi üzerine sık sık ikazlarda bulunan Aşgın, tüm meclis gruplarından bu tür söylemlere karşı dikkatli olmalarını istedi.
Aşgın, CHP'li üye Doğan Öksüz'ün klimalı otobüs duraklarında hizmet noksanlıklarının giderilmesinde belediyenin hızlı hareket etmemesi eleştirilerini doğru bulduğunu, ilgili birimlere bu konuda gerekli uyarıları yapacağını vurguladı.
CHP Meclis Üyesi Tuncay Yılmaz da, CHP'li üye Doğan Öksüz'ün söylemlerinin ayrımcılık kastı taşımadığını, bazı belediye hizmetlerinde gözlemlediği noksanlar olduğunu kaydetti.