İlk olarak Kaymakam Furkan Duman’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Tahtasız, daha sonra Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’e ziyaret gerçekleştirerek, bir süre görüştü. Ziyarette Belediye Başkanı Gelgör, Milletvekili Tahtasız’a Osmancık tablosu hediye etti.

CHP Osmancık İlçe Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Tahtasız, burada CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker ve partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Sadık Eker ve ilçe yöneticileri ile birlikte Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek, Başkan Nihat Kabakcı ile görüşen Milletvekili Mehmet Tahtasız, daha sonra Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Bilal Karatağ’a ziyaret gerçekleştirdi. 

Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nihat Kabakcı ile görüşen Milletvekili Tahtasız, “Türkiye’nin her yerinde esnafımız can çekişiyor. Artan maliyetlerle, üzerine bindirilen vergi yükleri ile boğuşuyor. Bağ-Kur primini ve kirasını dahi ödemekte zorlanan küçük esnaf, emeklilik için verilen 7200 gün prim sözünün yerine getirilmesini bekliyor. 

Çorum'da kontrolden çıkan otomobil, park halindeki 2 otomobile çarptı Çorum'da kontrolden çıkan otomobil, park halindeki 2 otomobile çarptı

Yeni yasama yılında da esnafımızın hakkını, hukukunu korumaya, sorunlarını Meclis’te dile getirmeye devam edeceğiz.” Dedi.